af014502: On/Zichtbaar. Holebi's in West-Vlaanderen

Affiche uitgegeven in 2005 door de Holebifederatie, de dienst Gelijke Kansen van de Provincie West-Vlaanderen en het Holebi-Overleg West-Vlaanderen (HOW) voor de sensibiliseringscampagne “On/Zichtbaar: Holebi’s in West-Vlaanderen”. Afbeelding: twintig portretfotootjes van mannen en vrouwen. Te...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Reference code:af014502
By: Holebifederatie (uitgever), Gelijke Kansen van de Provincie West-Vlaanderen (uitgever), Holebi-Overleg West-Vlaanderen (uitgever)
Type: affiche
Date:2005
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Affiche uitgegeven in 2005 door de Holebifederatie, de dienst Gelijke Kansen van de Provincie West-Vlaanderen en het Holebi-Overleg West-Vlaanderen (HOW) voor de sensibiliseringscampagne “On/Zichtbaar: Holebi’s in West-Vlaanderen”. Afbeelding: twintig portretfotootjes van mannen en vrouwen. Tekst: on/zichtbaar. holebi’s in west-vlaanderen. je dochter. je leerkracht. je beste vriend. jijzelf. het is niet omdat je het niet (altijd) ziet, dat we er niet zijn! bestel de gratis brochure ‘holebi’s in west-vlaanderen’ provinciaal informatiecentrum tolhuis jan van eyckplein 2, 8000 brugge 0800-200 21, fax 050-40 74 75 provincie@west-vlaanderen.be. vragen over holebiseksualiteit? holebifoon 09-238 26 26 vragen@holebifoon.be www.holebifoon.be holebiseksualiteit, je vraagt het maar. www.holebifederatie.be • www.west-vlaanderen.be/holebi • holebiwest@yahoo.co.uk. Logo’s: holebifederatie vzw; Provincie West-Vlaanderen Door mensen gedreven Kwaliteit. Het zit in ons.
Physical description:geheel: hoogte: 70.00 cm
geheel: breedte: 50.00 cm
papier